Αρχική Σελίδα Προϊόνταυγειονομικά εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα

Γυαλισμένες υγειονομικές συναρμολογήσεις ASME BPE, υγειονομικές τρι συναρμολογήσεις σφιγκτηρών με ιδιαίτερα να σφραγίσει

Το Spezilla είναι πραγματικά επαγγελματικός προμηθευτής, μας δίνουν πάντα τις τεχνικές συμβουλές και παρέχουν στους σωλήνες καλής ποιότητας την πολύ ανταγωνιστική τιμή!

—— Thomas Hoover - Ηνωμένες Πολιτείες

Η καλή ποιότητα, γρήγορη παράδοση, Spezilla έχει παράσχει τους σωλήνες ανταλλακτών θερμότητας για τα προγράμματά μας από το 2008, εκτιμάμε πραγματικά την υποστήριξή σας!

—— Massimiliano Rossi - Ιταλία

Το Spezilla υποστηρίζει την ομάδα μας πολύ καλά, και τώρα είμαστε εγκεκριμένος προμηθευτής της κυβέρνησης, είναι αξιόπιστοι και εύκαμπτοι! Το Spezilla απαντά πάντα!

—— Jaime Arias - Αργεντινή

Η πολύ ανταγωνιστική τιμή και οι σωλήνες είναι καλά γυαλισμένοι, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με Spezilla από τη συνεργασία μας από το έτος 2010.

—— Nathalie Gulli - Μεξικό

Είμαι Online Chat Now

Γυαλισμένες υγειονομικές συναρμολογήσεις ASME BPE, υγειονομικές τρι συναρμολογήσεις σφιγκτηρών με ιδιαίτερα να σφραγίσει

Κίνα Γυαλισμένες υγειονομικές συναρμολογήσεις ASME BPE, υγειονομικές τρι συναρμολογήσεις σφιγκτηρών με ιδιαίτερα να σφραγίσει προμηθευτής
Γυαλισμένες υγειονομικές συναρμολογήσεις ASME BPE, υγειονομικές τρι συναρμολογήσεις σφιγκτηρών με ιδιαίτερα να σφραγίσει προμηθευτής Γυαλισμένες υγειονομικές συναρμολογήσεις ASME BPE, υγειονομικές τρι συναρμολογήσεις σφιγκτηρών με ιδιαίτερα να σφραγίσει προμηθευτής Γυαλισμένες υγειονομικές συναρμολογήσεις ASME BPE, υγειονομικές τρι συναρμολογήσεις σφιγκτηρών με ιδιαίτερα να σφραγίσει προμηθευτής Γυαλισμένες υγειονομικές συναρμολογήσεις ASME BPE, υγειονομικές τρι συναρμολογήσεις σφιγκτηρών με ιδιαίτερα να σφραγίσει προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Γυαλισμένες υγειονομικές συναρμολογήσεις ASME BPE, υγειονομικές τρι συναρμολογήσεις σφιγκτηρών με ιδιαίτερα να σφραγίσει

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΟΡΕΑ/ΚΙΝΑ
Μάρκα: SPEZILLA
Πιστοποίηση: ISO9001, 3A
Αριθμό μοντέλου: TP316L

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΥΛΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΙΒΩΤΙΖΕΤΑΙ
Χρόνος παράδοσης: 5-8 Εργάσιμες Ημέρες
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: σφιγκτήρας Μέγεθος: 1» - 4»
Πάχος: 0,065» Ανοξείδωτος τύπος: TP316L
Τύπος σύνδεσης: Συγκόλληση Πρότυπο: ASME BPE/3A

Ο υγειονομικός σφιγκτήρας ανοξείδωτου ASME BPE TP316L ένωσε στενά τις υγειονομικές συναρμολογήσεις
 
Οι υγειονομικές συναρμολογήσεις περιλαμβάνουν τους υγειονομικούς αγκώνες, τα υγειονομικά γράμματα Τ, τους υγειονομικούς διαγώνιους, υγειονομικούς σφιγκτήρες, υγειονομικά ferrules, τους υγειονομικούς προσαρμοστές, τους υγειονομικούς μειωτές, τις υγειονομικές φλάντζες, τα υγειονομικά καλύμματα τελών και τους υγειονομικούς κατόχους σωλήνων.
Οι υγειονομικές συναρμολογήσεις σφιγκτηρών είναι με τις υγειονομικές άκρες σφιγκτηρών. Χρησιμοποιούνται ευρέως στα συστήματα σωληνώσεων για τα τρόφιμα, γαλακτοκομείο, ποτό, καλλυντικό, φαρμακευτικό είδος, και τελειοποιούν τις χημικές βιομηχανίες.
 
Εφαρμογές:

 

Οι υγειονομικές συναρμολογήσεις ανοξείδωτου του Spezilla asme bpe ισχύουν σε ένα ευρύ φάσμα των βιομηχανιών κατασκευής:


1. Βιολογικά καύσιμα.
2. Επεξεργασία ποτών
3. Βιοτεχνολογία
4. Φαρμακευτική παραγωγή
5. Προσωπική φροντίδα

 

Εξασφάλιση ποιότητας:

 

1. Υλικό ελεγχόμενο & που επεξεργάζεται στη μηχανή ακριβώς.
2. Εύκολα ενωμένος στενά
3. Γρήγορα τακτοποίηση επάνω
4. Υψηλός αντιδιαβρωτικός
5. Μακριά ζωή υπηρεσιών
6. Σύστημα αποθεμάτων ασφάλειας.
7. Καλά συσκευασμένος
8. Γρήγορα παραδοθείς
9. Η επιφάνεια τελειώνει: #180 τρίξιμο, τρίξιμο #320

 

SS316--Βαρέων καθηκόντων ενιαίος σφιγκτήρας καρφιτσών
Σωλήνας OD
(Μέγεθος)
ΑSPR @
70° Φ *
1/2»-- 3/4»1,0621500
1»-- 1.5»2,122500
2,654450
2.5»3,185400
3,717350
4,820300
5,820225
6,695150
8,695100

 

Υλικό και ανιχνευσιμότητα


Όλες οι συναρμολογήσεις είναι μόνιμα μαρκαρισμένες με τους αρχικούς αριθμούς θερμότητας για την πλήρη ανιχνευσιμότητα πίσω στον αρχικό υλικό προμηθευτή. Στις πληροφορίες MTR παρέχεται κάθε συναρμολόγηση. Όλα τα σωληνοειδή υλικά καλύπτουν τις απαιτήσεις ASTM A269/A270 και όλα τα επεξεργασμένα στη μηχανή συστατικά καλύπτουν τις απαιτήσεις ASTM A479. Η πλήρως τεκμηριωμένη πιστοποίηση προσαρμογής asme-BPE είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.


Θερμική επεξεργασία

 

Οι συναρμολογήσεις Spezilla είναι λύση που ανοπτείται και που αποσβήνεται σε έναν κενό φούρνο. Αυτή η επεξεργασία ανακουφίζει τις πιέσεις που προκαλούνται από τις διαδικασίες κρύας διαμόρφωσης που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία παραγωγής, με αυτόν τον τρόπο αφαίρεση της δυνατότητας για τη διάβρωση πίεσης και βελτίωση της διαστατικής σταθερότητας των συναρμολογήσεων.


Πολωνικές επιλογές


I.D. τα τέρματα θα είναι διαθέσιμα σε 10RA μέσω 32RA. Τα τέρματα ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ μπορούν να παρασχεθούν στη μηχανική στιλβωτική ουσία,
ή με Electropolishing ανά προδιαγραφές ASME BPE. Προαιρετικές τέρματα και επεξεργασία διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος. Τα τέρματα O.D. θα είναι 32RA εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.


Χαρακτηρισμός των προτύπων


Κάθε συναρμολόγηση είναι μαρκαρισμένη με τα εξής:
• Όνομα
• Αριθμός θερμότητας
• Υλικό κράμα
• ASME BPE
• Προσδιορισμός επιφάνειας ανά ASME BPE

 

Διαδικασίες επιθεώρησης


Οι συναρμολογήσεις επιθεωρούνται οπτικά γιατί η επιφάνεια τελειώνει τις ατέλειες όπως αναφέρονται στον πίνακα sf-3 στην προδιαγραφή ASME BPE το 2005. Τα πρόσθετα ποσοστά κάθε κατασκευασμένης batch υποβάλλονται σε μια λεπτομερή διαστατική αξιολόγηση με μια ανοχή 0% για την αποτυχία.  Σαν μέρος των αυστηρών προτύπων επιθεώρησης, η ανιχνευσιμότητα αριθμού θερμότητας ελέγχεται για την ακρίβεια και τη χημική σύνθεση, ανά πίνακα DT-3, προτού να συσκευαστούν οι συναρμολογήσεις για την αποστολή.


Η δοκιμή περιλαμβάνει:


• Στρογγυλάδα
• Πάχος τοίχων
• Squareness του προσώπου
• Από τη γωνία
• Από το αεροπλάνο
• Ύψος


Συσκευασία


Οι άκρες καλύπτονται για να αποτρέψουν τη ζημία και τη μόλυνση. Όλες οι συναρμολογήσεις συσκευάζονται στις τσάντες. Όλες οι τσάντες ονομάζονται με τον αριθμό μερών Spezilla, αριθμός θερμότητας, asme-BPE, και η κατάλληλη επιφάνεια ASMEBPE τελειώνει τον προσδιορισμό για ξαναπαραγγέλλει, τους σκοπούς ανιχνευσιμότητας και καταδίωξης.

 

Χημικές συνθέσεις:
 

Στοιχεία316L (% σε βάρος)
C / Max.0,035
ΜΝ/Max2.00
P / Max0,045
S / Max0.005 - 0,017
Si/Max1.00
Νι 10.00 - 14.00
Χρώμιο16.00 - 18.00
MoΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
ΦεBal.
$cuΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
ΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ

 

Μηχανικές ιδιότητες:

 

Βαθμός

Εκτατή δύναμη
(MPA)

Δύναμη παραγωγής
 (MPA)

Επιμήκυνση
(%)

Σκληρότητα
(HRB)

 
 316L
 

 
≥485

 
≥170

 
≥35

 
≤90

 

Γυαλισμένες υγειονομικές συναρμολογήσεις ASME BPE, υγειονομικές τρι συναρμολογήσεις σφιγκτηρών με ιδιαίτερα να σφραγίσει

 
 

 

 


Στοιχεία επικοινωνίας
Spezilla Tube Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Will Ma

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα