Αρχική Σελίδα Προϊόντασωλήνας κάμψεων του u

Σωλήνας κάμψεων του U ASTM A249 TP316L, ενωμένη στενά TIG σωλήνωση ανοξείδωτου

Το Spezilla είναι πραγματικά επαγγελματικός προμηθευτής, μας δίνουν πάντα τις τεχνικές συμβουλές και παρέχουν στους σωλήνες καλής ποιότητας την πολύ ανταγωνιστική τιμή!

—— Thomas Hoover - Ηνωμένες Πολιτείες

Η καλή ποιότητα, γρήγορη παράδοση, Spezilla έχει παράσχει τους σωλήνες ανταλλακτών θερμότητας για τα προγράμματά μας από το 2008, εκτιμάμε πραγματικά την υποστήριξή σας!

—— Massimiliano Rossi - Ιταλία

Το Spezilla υποστηρίζει την ομάδα μας πολύ καλά, και τώρα είμαστε εγκεκριμένος προμηθευτής της κυβέρνησης, είναι αξιόπιστοι και εύκαμπτοι! Το Spezilla απαντά πάντα!

—— Jaime Arias - Αργεντινή

Η πολύ ανταγωνιστική τιμή και οι σωλήνες είναι καλά γυαλισμένοι, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με Spezilla από τη συνεργασία μας από το έτος 2010.

—— Nathalie Gulli - Μεξικό

Είμαι Online Chat Now

Σωλήνας κάμψεων του U ASTM A249 TP316L, ενωμένη στενά TIG σωλήνωση ανοξείδωτου

Κίνα Σωλήνας κάμψεων του U ASTM A249 TP316L, ενωμένη στενά TIG σωλήνωση ανοξείδωτου προμηθευτής
Σωλήνας κάμψεων του U ASTM A249 TP316L, ενωμένη στενά TIG σωλήνωση ανοξείδωτου προμηθευτής Σωλήνας κάμψεων του U ASTM A249 TP316L, ενωμένη στενά TIG σωλήνωση ανοξείδωτου προμηθευτής Σωλήνας κάμψεων του U ASTM A249 TP316L, ενωμένη στενά TIG σωλήνωση ανοξείδωτου προμηθευτής Σωλήνας κάμψεων του U ASTM A249 TP316L, ενωμένη στενά TIG σωλήνωση ανοξείδωτου προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Σωλήνας κάμψεων του U ASTM A249 TP316L, ενωμένη στενά TIG σωλήνωση ανοξείδωτου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SPEZILLA
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Αριθμό μοντέλου: ASME SA249

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΥΛΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΙΒΩΤΙΖΕΤΑΙ
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 100 τόνοι/μήνας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικά διαθέσιμα: ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟ, ΔΙΠΛΟ Τύπος: ΣΥΓΚΟΛΛΗΜΈΝΕΣ
Βαθμός: TP304, TP304L, TP316L, S31803 Μέγεθος: 1/2» - 11/2»
Μήκος Max.: 25000mm φινίρισμα: Φωτεινός που ανοπτείται

Σωλήνας κάμψεων του U ASTM A249 TP316L, ενωμένη στενά TIG σωλήνωση ανοξείδωτου

 

 

Όλη η σωλήνωση που παράγουμε αρχίζει τη ζωή της ως ενωμένο στενά σωλήνα. Από εκεί, μπορούμε να κάνουμε την πρόσθετη επεξεργασία στο σωλήνα για να μειώσουμε ή να αποβάλουμε ουσιαστικά οποιαδήποτε στοιχεία μιας ραφής συγκόλλησης, ή για να επιτύχουμε άλλους στόχους όπως οι πολύ σφιχτές και συνεπείς ανοχές. Ενωμένη στενά μας και συμένος πέρα από mandrel τη σωλήνωση είναι σχεδόν όμοιοι με την άνευ ραφής σωλήνωση, και χρησιμοποιούνται συχνά ως λιγότερο ακριβό υποκατάστατο του. Πέντε τύποι σωληνώσεών μας είναι:

 

Όπως ενώνεται στενά

 

Διάμετρος που ρυθμίζεται εξωτερική

 

Χάντρα που σφυρηλατείται

 

Τραβηγμένη στο κρύο εξωτερική διάμετρος

 

Ενωμένος στενά & συρμένος πέρα από Mandrel


Κάθε τύπος σωλήνα υποβάλλεται στις διαφορετικές διαδικασίες παραγωγής που προσκρούουν στις διαστάσεις και τις ανοχές της διατομής ενός σωλήνα. Οι σειρές και οι ανοχές μεγέθους διαθέσιμες για κάθε τύπο σωλήνων περιγράφονται λεπτομερώς στη σελίδα μεγεθών. Οι σημαντικοί διαστατικοί όροι που συζητούνται κατωτέρω περιλαμβάνουν O.D. (ή την εξωτερική διάμετρο), την ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ (ή την εσωτερική διάμετρο), και το πάχος τοίχων. Ο αριθμός παρουσιάζει κατωτέρω την έννοια κάθε όρου:

 

Σαν ενωμένη στενά σωλήνωση

 

Όπως ενώνεται στενά η σωλήνωση είναι η λιγότερη ακριβή γραμμή παραγωγής μας, και κατασκευάζεται με το τρέξιμο των σπειρών της ανοπτημένης λουρίδας μέσω ενός κρύου ρόλου που διαμορφώνει τη διαδικασία. Είναι συνεχώς ενωμένο στενά χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα αέρια προστατευτικών καλυμμάτων για κάθε κράμα για να αποτρέψει την οξείδωση της ραφής. Με ως ενωμένη στενά σωλήνωση, η ραφή είναι σαφώς ορατή και εξωτερικός και εσωτερικός του σωλήνα, αλλά το μέγεθος της χάντρας συγκόλλησης κρατιέται μέσα στις ακριβείς ανοχές.

 

Οι χαρακτηριστικές εφαρμογές για ως ενωμένη στενά σωλήνωση περιλαμβάνουν τα σωληνοειδή στοιχεία θέρμανσης και για τα βιομηχανικά και στοχοθετημένα καταναλωτής τελικά προϊόντα, ποτό ή ρευστά συστήματα μεταφορών, μηχανικές συσκευές, αυτοκίνητες εφαρμογές, και συσκευές ανταλλαγής θερμότητας.

 

Εξωτερική ρυθμισμένη διάμετρος σωλήνωση

 

Ρυθμισμένη η OD σωλήνωση είναι η πρώτη επιταχύνει από ως ενωμένη στενά σωλήνωση. Μετά από την αρχική διαμορφώνοντας διαδικασία της, που είναι ίδια με τη διαδικασία που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ως ενωμένη στενά σωλήνωση, OD η ρυθμισμένη σωλήνωση οργανώνεται έπειτα μέσω μιας διαδικασίας που οι κύκλοι και συνδυάζουν την εξωτερική ραφή συγκόλλησης έτσι ώστε είναι επίπεδο με το εξωτερικό του σωλήνα. Κατά συνέπεια, είναι δύσκολο να δει η ραφή συγκόλλησης στο εξωτερικό ενός ρυθμισμένου OD σωλήνα με το γυμνό μάτι. Εντούτοις, το εσωτερικό του σωλήνα δεν επηρεάζεται και είναι επομένως ίδιο με αυτό ως ενωμένο στενά σωλήνα, και η ραφή συγκόλλησης παραμένει ορατή.

 

Ρυθμισμένη η OD σωλήνωση είναι ευεργετική όταν χρησιμοποιούνται οι συναρμολογήσεις συμπίεσης, οι συναρμολογήσεις φλογών, ή O-ring οι σφραγίδες, δεδομένου ότι η ομαλότερη επιφάνεια OD μειώνει τις πιθανές πορείες διαρροών.

 

Κυλημένη χάντρα σωλήνωση

 

Σφυρηλατημένη η χάντρα σωλήνωση διαμορφώνεται αρχικά με μια διαδικασία ίδια με αυτήν ως ενωμένη στενά σωλήνωση, εκτός από το ότι ένας πρόσθετος, ειδικός κρύος ρόλος που διαμορφώνει τη διαδικασία με μια εσωτερική mandrel υποστήριξη προστίθεται για να λειάνει και την εσωτερική και εξωτερική ραφή συγκόλλησης. Κατά συνέπεια, η ραφή είναι σχεδόν αόρατη και στον εξωτερικό και το εσωτερικό, που δημιουργεί έναν σωλήνα που είναι ένας άριστος, το χαμηλότερο κόστος αντικαθιστά για την άνευ ραφής σωλήνωση.

 

Οι εφαρμογές για σφυρηλατημένη τη χάντρα σωλήνωση περιλαμβάνουν τίποτα όπου η εσωτερική και εξωτερική ομαλότητα είναι σημαντική, όπως ορισμένο υγρό και αερίου διαχειριζόμενες εφαρμογές, και οι κατασκευασμένες εφαρμογών όπου οι εξωτερικές συναρμολογήσεις απαιτούν μια ομαλή επιφάνεια.

 

Διάσταση
OD [ίντσα]ΒΑΡΟΣ [ίντσα]
0.5»Από 0.020»

0.120» MAX
0.625»
0.75»
1.0»
1.25»
1.5»

 

ΠροδιαγραφέςΥλικόΘερμική επεξεργασίαΜήκος
SA249304L
316L
Φωτεινός που ανοπτείται< 20="" m="">
SA213304L
316L
Φωτεινός που ανοπτείται< 20="" m="">
SB338Βαθμός 2Φωτεινός που ανοπτείται< 20="" m="">

 
Οι βιομηχανίες ότι έχουμε δημιουργήσει τις λύσεις για περιλαμβάνουν:
 
Ηλεκτρική θέρμανση
 
Αυτοκίνητος
 
Ρευστός χειρισμός
 
Ανταλλάκτες θερμότητας
 
Πετροχημικά
Πετρέλαιο & αέριο
 
Ιατρικές συσκευές
 
Προσοχή της Pet
 
Ποτό
 
HVAC

 

 

Σωλήνας κάμψεων του U ASTM A249 TP316L, ενωμένη στενά TIG σωλήνωση ανοξείδωτου

Στοιχεία επικοινωνίας
Spezilla Tube Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Will Ma

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα