Αρχική Σελίδα Προϊόντα?????????? σωλήνας ανταλλακτών θερμότητας

1-7 η υψηλή συχνότητα FPI ένωσε στενά τους?????????? σωλήνες OD 1» -12.75» για τον αεροψυχραντήρα

Το Spezilla είναι πραγματικά επαγγελματικός προμηθευτής, μας δίνουν πάντα τις τεχνικές συμβουλές και παρέχουν στους σωλήνες καλής ποιότητας την πολύ ανταγωνιστική τιμή!

—— Thomas Hoover - Ηνωμένες Πολιτείες

Η καλή ποιότητα, γρήγορη παράδοση, Spezilla έχει παράσχει τους σωλήνες ανταλλακτών θερμότητας για τα προγράμματά μας από το 2008, εκτιμάμε πραγματικά την υποστήριξή σας!

—— Massimiliano Rossi - Ιταλία

Το Spezilla υποστηρίζει την ομάδα μας πολύ καλά, και τώρα είμαστε εγκεκριμένος προμηθευτής της κυβέρνησης, είναι αξιόπιστοι και εύκαμπτοι! Το Spezilla απαντά πάντα!

—— Jaime Arias - Αργεντινή

Η πολύ ανταγωνιστική τιμή και οι σωλήνες είναι καλά γυαλισμένοι, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με Spezilla από τη συνεργασία μας από το έτος 2010.

—— Nathalie Gulli - Μεξικό

Είμαι Online Chat Now

1-7 η υψηλή συχνότητα FPI ένωσε στενά τους?????????? σωλήνες OD 1» -12.75» για τον αεροψυχραντήρα

Κίνα 1-7 η υψηλή συχνότητα FPI ένωσε στενά τους?????????? σωλήνες OD 1» -12.75» για τον αεροψυχραντήρα προμηθευτής
1-7 η υψηλή συχνότητα FPI ένωσε στενά τους?????????? σωλήνες OD 1» -12.75» για τον αεροψυχραντήρα προμηθευτής 1-7 η υψηλή συχνότητα FPI ένωσε στενά τους?????????? σωλήνες OD 1» -12.75» για τον αεροψυχραντήρα προμηθευτής 1-7 η υψηλή συχνότητα FPI ένωσε στενά τους?????????? σωλήνες OD 1» -12.75» για τον αεροψυχραντήρα προμηθευτής 1-7 η υψηλή συχνότητα FPI ένωσε στενά τους?????????? σωλήνες OD 1» -12.75» για τον αεροψυχραντήρα προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  1-7 η υψηλή συχνότητα FPI ένωσε στενά τους?????????? σωλήνες OD 1» -12.75» για τον αεροψυχραντήρα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SPEZILLA
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: HF ΠΟΥ ΕΝΏΝΕΤΑΙ ΣΤΕΝΆ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΥΛΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΙΒΩΤΙΖΕΤΑΙ
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 100TONS/MONTH
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικά σωλήνων: Χάλυβας άνθρακα, ανοξείδωτο Πίσσα πτερυγίων: 1-7 FPI
Σειρά μεγέθους: 1» - 12» Συγκόλλησης: HF GMAW
Πάχος πτερυγίων: 0.035» - 0.105» Δοκιμές: Ρεύμα του Eddy

1-7 η υψηλή συχνότητα FPI ένωσε στενά τους?????????? σωλήνες OD 1» -12.75» για τον αεροψυχραντήρα

 

 

SPEZILLA παρέχει την υψηλότερη ενωμένη στενά ποιότητα?????????? σωλήνωση σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου για τη χρήση στα διυλιστήρια πετρελαίου, εργοστάσια πετροχημικών, δύναμη που παράγει τους σταθμούς, τις εγκαταστάσεις παραγωγής λιπάσματος και αερίου. Η πρόσφατα σχεδιασμένη βιομηχανική εγκατάσταση, με τις μηχανές συγκόλλησης αντίστασης υψηλής συχνότητάς μας, επιτρέπει σε μας για να εκτελέσει τα προγράμματα μεγάλων κλιμάκων στους μειωμένους χρόνους.


Το πτερύγιο χάλυβα (στερεό ή που κόβεται οδοντωτά) τυλίγεται helically και ενώνεται στενά συνεχώς στο σωλήνα από την ηλεκτρική συγκόλληση αντίστασης υψηλής συχνότητας. Αυτό παράγει ομοιογενής, καθαρός και συνεχής πτερύγιο-στο δεσμό σωλήνων χωρίς το πρόσθετο υλικό συγκόλλησης, για μια πολύ αποδοτικές ροή θερμότητας και μια αντίσταση στη διάβρωση.

 

Οι κύριες χρήσεις για την υψηλή συχνότητα ένωσαν στενά τους?????????? σωλήνες είναι στη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας που συνδέθηκε με τους λέβητες για την ηλεκτρική παραγωγή και στις εφαρμογές φούρνων για τη διάφορη βιομηχανία επεξεργασίας.

 

 

Οι finning μηχανές συγκόλλησης υψηλής συχνότητάς μας είναι σε θέση τις διαμέτρους σωλήνων από 21 χιλ. o/d σε 273 χιλ. o/d και τα μήκη σωλήνων μέχρι 26 μέτρων. Τα μεγέθη πτερυγίων κυμαίνονται από 6 χιλ. ως 38 χιλ. υψηλό και από 0.8 χιλ. ως 3 χιλ. παχύ.

 

Οι ενωμένοι στενά ελικοειδείς στερεοί?????????? σωλήνες κατασκευάζονται με με helically να τυλίξουν τη λουρίδα πτερυγίων στην άκρη γύρω από την περιφέρεια σωλήνων και συνεχώς να ενώσουν στενά τη λουρίδα πτερυγίων στο σωλήνα. Η λουρίδα πτερυγίων κρατιέται κάτω από την ένταση και περιορίζεται πλευρικά όπως διαμορφώνεται γύρω από το σωλήνα, με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζοντας ότι η λουρίδα είναι σε ισχυρή επαφή με την επιφάνεια σωλήνων. Μια συνεχής συγκόλληση εφαρμόζεται στο σημείο όπου η λουρίδα πτερυγίων αρχίζει αρχικά να κάμπτει γύρω από τη διάμετρο σωλήνων χρησιμοποιώντας τη μοναδική διαδικασία του (GMAW) συγκόλλησης τόξων μετάλλων αερίου της Vulcan. Αυτή η διαδικασία συγκόλλησης δημιουργεί το ισχυρότερο πτερύγιο στη σύνδεση σωλήνων στη βιομηχανία, άριστα χαρακτηριστικά μεταφοράς θερμότητας, χαμηλή πτερύγιο-δευτερεύουσα πτώση πίεσης και ελάχιστα σε καμία αλλαγή στη μικροδομή σιταριού και τα φυσικά χαρακτηριστικά ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται 3%-9% σωλήνες χρωμίου.

 

?????????? σωλήνες αργιλίου για τον αεροψυχραντήρα και τον ανταλλάκτη θερμότητας


Μήκος: 130mm~18m


OD25mm~82.5mm


Διατήρηση της ενέργειας,

 

?????????? σωλήνες αργιλίου για τον αεροψυχραντήρα και τον ανταλλάκτη θερμότητας

 

1. Οι παράμετροι και η απόδοση είναι οι ακόλουθες: 1: Τεχνικές παράμετροι: Ο υψηλός βαθμός του πτερυγίου 016mm (ή διάμετρος εξωτερικού του πτερυγίου φ 25mm-φ 82.5mm) Πίσσα των πτερυγίων 2.05.0mm Μήκος ο σωλήνας 0.5~ 14m.


2. Ενιαίος κυλώντας finning σωλήνας μετάλλων: Καθαρό αργίλιο 1060 ή κράμα αργιλίου 6063, το υλικό 6061 της εξωτερικής διαμέτρου λιγότερο από 40 χιλ.


3. Διπλός κυλώντας finning σωλήνας μετάλλων: Σωλήνας-βασισμένη προστασία από το εξωτερικό στρώμα των σωλήνων αργιλίου, αντιδιαβρωτικό Σωλήνας-βασισμένος μπορεί να γίνει από το σωλήνα χάλυβα άνθρακα, εκτός από, ο σωλήνας ανοξείδωτου και ο σωλήνας χαλκού μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, καθώς επίσης και σωλήνας κραμάτων τιτανίου.

 

Συσκευασία: Οι?????????? σωλήνες αργιλίου συσκευάζονται καλά στην πλαστική ταινία στο εσωτερικό και πλαίσιο χάλυβα στον εξωτερικό!

 

Σωλήνας O.D: 3/4» σε 10»
Πάχος σωλήνων: κατόπιν αιτήσεως
Μήκος σωλήνων: κατόπιν αιτήσεως
Υλικό σωλήνων: Χάλυβας άνθρακα/χάλυβας κραμάτων/ανοξείδωτο/νικέλιο/υψηλοί κράμα νικελίου/χαλκός νικελίου/νικέλιο - χρώμιο - κράμα το /etc σιδήρου/χαλκού.
Ύψος ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ: 6mm 38mm
Πάχος ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ: 0.8mm 3mm
Πίσσα ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ: 3mm 25mm ή σε 1 έως 7 πτερύγια/ίντσα
Τύπος ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ: Πεδιάδα/στερεό ή κομμένος οδοντωτά
Υλικό ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ: Χάλυβας άνθρακα/ανοξείδωτο/υψηλά κράμα νικελίου/κ.λπ.

 

Διαδικασία συγκόλλησης GMAW
Μέγεθος σωλήνων/σωλήνων 1.00 ″ σε 12.75 ″ έξω από τη διάμετρο
Ύψος πτερυγίων 0.375 ″ σε 1.25 ″
Πάχος πτερυγίων 20ga (.035 ″) 12ga (.105 ″)
Πίσσα πτερυγίων 1 έως 7 πτερύγια ανά ίντσα
Υλικά Οποιοσδήποτε υλικός συνδυασμός που να είναι τόξο που ενώνεται στενά μπορεί
Μήκος σωλήνων Κανένα πρακτικό όριο

 

1-7 η υψηλή συχνότητα FPI ένωσε στενά τους?????????? σωλήνες OD 1» -12.75» για τον αεροψυχραντήρα 

Στοιχεία επικοινωνίας
Spezilla Tube Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Will Ma

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα