Αρχική Σελίδα

Spezilla Tube Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Το Spezilla είναι πραγματικά επαγγελματικός προμηθευτής, μας δίνουν πάντα τις τεχνικές συμβουλές και παρέχουν στους σωλήνες καλής ποιότητας την πολύ ανταγωνιστική τιμή!

—— Thomas Hoover - Ηνωμένες Πολιτείες

Η καλή ποιότητα, γρήγορη παράδοση, Spezilla έχει παράσχει τους σωλήνες ανταλλακτών θερμότητας για τα προγράμματά μας από το 2008, εκτιμάμε πραγματικά την υποστήριξή σας!

—— Massimiliano Rossi - Ιταλία

Το Spezilla υποστηρίζει την ομάδα μας πολύ καλά, και τώρα είμαστε εγκεκριμένος προμηθευτής της κυβέρνησης, είναι αξιόπιστοι και εύκαμπτοι! Το Spezilla απαντά πάντα!

—— Jaime Arias - Αργεντινή

Η πολύ ανταγωνιστική τιμή και οι σωλήνες είναι καλά γυαλισμένοι, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με Spezilla από τη συνεργασία μας από το έτος 2010.

—— Nathalie Gulli - Μεξικό

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το Spezilla παράγει ενωμένος στενά, που ενώνει στενά & συμένος, και η χωρίς συγκόλληση σωλήνωση και οι σωλήνες, τα υλικά περιλαμβάνουν το ανοξείδωτο, το ντούμπλεξ, το κράμα νικελίου, το τιτάνιο και άλλα υψηλής αντοχής, αντιδιαβρωτικά κράματα. Σαν κατασκευαστή σωληνώσεων ανοξείδωτου πρεμιέρας, Spezilla προσφέρει τώρα τα προϊόντα σωληνώσεων για μια ευρεία ποικιλία των αγορών και των εφαρμογών τελικής χρήσης, όπως η σωλήνωση λεβήτων, η σωλήνωση ανταλλακτών θερμότητας, η σωλήνωση συμπυκνωτών, η σωλήνωση αεροψυχραντήρων, η σωλήνωση ενοργάνωσης και η σωλήνωση κ.λπ. ποτών.

  ΞΕΤΥΛΙΞΤΕ & ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΛΟ

  Spezilla Tube Co., Ltd.

  TIG ΣΥΓΚΌΛΛΗΣΗ/TIG + ΠΛΆΣΜΑ

  Spezilla Tube Co., Ltd.

  ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΝΟΠΤΗΣΗ

  Spezilla Tube Co., Ltd.

  ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ EDDY & ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΩΝ

  Spezilla Tube Co., Ltd.

  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΝΑΥΤΙΛΙΑ/ΕΞΑΓΩΓΗ

  Spezilla Tube Co., Ltd.

   

 • OEM / ODM

  Η αφιερωμένη, διαγώνιος-λειτουργική ομάδα του Spezilla των πεπειραμένων κατασκευή επαγγελματιών σωληνώσεων ικανοποιεί τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών cOem (αρχικού εξοπλισμού) με αυτοκίνητες και άλλες εφαρμογές ηλεκτρικής παραγωγής, ανταλλακτών θερμότητας, ποτών, ελαίου & αερίου. Η σωλήνωσή μας είναι διαθέσιμη σε ποικίλα κράματα, συμπεριλαμβανομένων πολλών τυποποιημένο ανοξείδωτο, το διπλό ανοξείδωτο και τους βαθμούς κραμάτων νικελίου.

   

  Το Spezilla είναι ISO-9001 επικυρωμένος κατασκευαστής υψηλού - σωλήνωση ποιοτικού χάλυβα για ποικίλες εφαρμογές cOem. Οι εγκαταστάσεις προσφέρουν την ακριβή κοπή μήκους, τη μακροχρόνια παραγωγή μήκους και την ισόπεδος-πληγή που κουλουριάζουν τις ικανότητες να εξυπηρετηθούν ποικίλες απαιτήσεις επεξεργασίας cOem.

  Spezilla Tube Co., Ltd.

 • Ε & Α

  Προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες:

  Κάμψη/μήκη μύλων συνήθειας/που επεξεργάζονται με θερμότητα/Finning/κοπή ακρίβειας/που συσκευάζουν

  Spezilla Tube Co., Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Spezilla Tube Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Will Ma

Τηλ.:: 86--21-57701837

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)