Αρχική Σελίδα Προϊόντα?????????? σωλήνας ανταλλακτών θερμότητας

Κλιματισμός γύρω από το?????????? σωλήνα ανταλλακτών θερμότητας ποδιών Aluminuml 1» Χ 0.065» Χ 20FT

Το Spezilla είναι πραγματικά επαγγελματικός προμηθευτής, μας δίνουν πάντα τις τεχνικές συμβουλές και παρέχουν στους σωλήνες καλής ποιότητας την πολύ ανταγωνιστική τιμή!

—— Thomas Hoover - Ηνωμένες Πολιτείες

Η καλή ποιότητα, γρήγορη παράδοση, Spezilla έχει παράσχει τους σωλήνες ανταλλακτών θερμότητας για τα προγράμματά μας από το 2008, εκτιμάμε πραγματικά την υποστήριξή σας!

—— Massimiliano Rossi - Ιταλία

Το Spezilla υποστηρίζει την ομάδα μας πολύ καλά, και τώρα είμαστε εγκεκριμένος προμηθευτής της κυβέρνησης, είναι αξιόπιστοι και εύκαμπτοι! Το Spezilla απαντά πάντα!

—— Jaime Arias - Αργεντινή

Η πολύ ανταγωνιστική τιμή και οι σωλήνες είναι καλά γυαλισμένοι, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με Spezilla από τη συνεργασία μας από το έτος 2010.

—— Nathalie Gulli - Μεξικό

Είμαι Online Chat Now

Κλιματισμός γύρω από το?????????? σωλήνα ανταλλακτών θερμότητας ποδιών Aluminuml 1» Χ 0.065» Χ 20FT

Κίνα Κλιματισμός γύρω από το?????????? σωλήνα ανταλλακτών θερμότητας ποδιών Aluminuml 1» Χ 0.065» Χ 20FT προμηθευτής
Κλιματισμός γύρω από το?????????? σωλήνα ανταλλακτών θερμότητας ποδιών Aluminuml 1» Χ 0.065» Χ 20FT προμηθευτής Κλιματισμός γύρω από το?????????? σωλήνα ανταλλακτών θερμότητας ποδιών Aluminuml 1» Χ 0.065» Χ 20FT προμηθευτής Κλιματισμός γύρω από το?????????? σωλήνα ανταλλακτών θερμότητας ποδιών Aluminuml 1» Χ 0.065» Χ 20FT προμηθευτής Κλιματισμός γύρω από το?????????? σωλήνα ανταλλακτών θερμότητας ποδιών Aluminuml 1» Χ 0.065» Χ 20FT προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Κλιματισμός γύρω από το?????????? σωλήνα ανταλλακτών θερμότητας ποδιών Aluminuml 1» Χ 0.065» Χ 20FT

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SPEZILLA
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: εξωθημένος

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΥΛΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΙΒΩΤΙΖΕΤΑΙ
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 100TONS/MONTH
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικά πτερυγίων: ΑΡΓΙΛΙΟ 1100 Πάχος πτερυγίων: 0.25MM - 1.00MM
Προδιαγραφή: ASTM Κωδικός ΕΣ: 84049090
Πίσσα πτερυγίων: 11 FPI Σχήμα: Γύρου

Κλιματισμός γύρω από το?????????? σωλήνα ανταλλακτών θερμότητας ποδιών Aluminuml 1» Χ 0.065» Χ 20FT

 

 

 

Η ένταση λ-ποδιών πληγώνει τους?????????? σωλήνες που είναι γνωστούς επίσης όπως περικάλυμμα-στους?????????? σωλήνες, χρησιμοποιείται στις εφαρμογές όπου οι θερμοκρασίες δεν υπερβαίνουν περίπου 300 βαθμούς Fahrenheit με άλλα λόγια για τη χαμηλής θερμοκρασίας εφαρμογή όπου κάποιος βαθμός προστασίας τοίχων σωλήνων απαιτείται. Η ένταση λ-ποδιών πληγώνει τους?????????? σωλήνες αποτελείται από τη λεπτή λουρίδα πτερυγίων αλουμινίου που τυλίγεται στενά helically γύρω από την περιφέρεια σωλήνων. Ένα «πόδι» διαμορφώνεται αρχικά σε μια πλευρά της λουρίδας πτερυγίων (ως εκ τούτου το λ-πόδι ονόματος). Η λουρίδα τυλίγεται έπειτα στενά γύρω από το σωλήνα, με το πόδι που αφορά την εξωτερική επιφάνεια σωλήνων. Το κοντό οριζόντιο άκρο κάθε Λ είναι σε επαφή με την επιφάνεια βάση-σωλήνων για να το καλύψει εντελώς. Η ένταση στη λουρίδα πτερυγίων δεδομένου ότι είναι τυλιγμένη γύρω από το σωλήνα χρησιμεύει να καθίσει το πόδι πτερυγίων δυνατά στο σωλήνα, και να κρατήσει το πτερύγιο σταθερά σε ισχύ. Η λ-πληρωμένη?????????? σωλήνωση προσφέρει τη μέγιστη μεταφορά θερμότητας στις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Το μοναδικό L-shaped σχέδιο κρατά τα πτερύγια για να αντισταθεί άκαμπτα την ανακύκλωση θερμότητας και τη δόνηση αέρα υψηλής ταχύτητας. Αυτό το πτερύγιο προσφέρει έναν ορισμένο βαθμό ατμοσφαιρικής προστασίας του τοίχου σωλήνων ενάντια στη διάβρωση. Η ευρεία επιφάνεια επαφών μεταξύ του σωλήνα και ενισχύει τη μεταφορά θερμότητας. Αυτό το σχέδιο πτερυγίων είναι ιδιαίτερα αποδοτικό όμως οικονομικώς αποδοτικό.

 

Οι άκρες των πτερυγίων συρράπτονται για να απαγορεύσουν το πτερύγιο αλουμινίου από τη διευκρίνηση, και το χαλάρωμα της επαφής μεταξύ του ποδιού πτερυγίων και του σωλήνα. Αυτή η επαφή είναι κρίσιμη για τη λειτουργία του αεροψυχραντήρα, δεδομένου ότι η θερμότητα μεταφέρεται από τον τοίχο σωλήνων, μέσω του πτερυγίου, στον περιβάλλοντα περιβαλλοντικό αέρα.

 

Πλεονεκτήματα:

 

Κατάλληλος για τη χαμηλής θερμοκρασίας εφαρμογή


Ο finning τύπος είναι η οικονομικώς πιό αποδοτική μέθοδος έναντι άλλων.


Τα αποτυχημένα πτερύγια μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα κατά τη διάρκεια της παραγωγής και ο γυμνός σωλήνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάλι για.


Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για κάνει ένα ελικοειδές άλσος πέρα από το σωλήνα πυρήνων.


Είναι δυνατό να τοποθετηθούν τα την πτερύγια σε έναν πολύ με λεπτούς τοίχους σωλήνα με είναι ιδιαίτερα επιθυμητό κατά χρησιμοποίηση των ακριβών κραμάτων ως σωλήνα πυρήνων.


Ο σωλήνας μπορεί να αντισταθεί μια θερμοκρασία μέχρι 130°C χωρίς τον κίνδυνο της ατμοσφαιρικής διάβρωσης ή θερμικής πίεσης.


Αδυναμία:

 

Το πτερύγιο δεν είναι τόσο ισχυρό για να αντισταθεί στη μηχανική ζημία όταν ίσχυσαν οι εξωτερικές δυνάμεις στην περιοχή πτερυγίων


Ο χειρισμός θα γίνει με την προσοχή για να αποφύγει οποιαδήποτε ζημία.


Οι?????????? σωλήνες μπορούν να βλαφθούν χρησιμοποιώντας είτε τον ατμό είτε υψηλό νερό για τον καθαρισμό


Δεδομένου ότι τα πτερύγια είναι helically τυλιγμένα στα αυλάκια, η Η.Ε-?????????? περιοχή δεν καλύπτεται που μπορεί να εκτεθεί στα διαβρωτικά μέσα και η γαλβανική διάβρωση στη βάση των πτερυγίων μπορεί να αυξηθεί


Ο σωλήνας θα είναι ευθύς με την ομαλή έξω δευτερεύουσα περιοχή για να κάνει έναν καλό?????????? σωλήνα


Τα πτερύγια πρέπει να καθοριστούν και στις δύο άκρες αποφεύγοντας το Η.Ε-τύλιγμα

 

Πτερύγιο «Γ» (επίσης αποκαλούμενο το «ενσωματωμένο πτερύγιο» ή «αυλακωμένο άκρη πτερύγιο»)


Η λουρίδα πτερυγίων τυλίγεται σε ένα επεξεργασμένο στη μηχανή αυλάκι και κλειδώνεται ασφαλώς στη θέση με την πίσω πλήρωση με το υλικό σωλήνων βάσεων υπό πίεση. Αυτό εξασφαλίζει ότι η μέγιστη μεταφορά θερμότητας διατηρείται στις υψηλές θερμοκρασίες μετάλλων σωλήνων. Οι μέγιστες λειτουργούσες θερμοκρασίες για αυτόν τον τύπο πτερυγίων είναι 450°C.


Πτερύγιο «Λ» (επίσης αποκαλούμενο «τα πτερύγια έντασης ώμων», «περικάλυμμα στα πτερύγια»)

 

Το υλικό λουρίδων υποβάλλεται στην ελεγχόμενη παραμόρφωση κάτω από την ένταση που δίνει τη βέλτιστη πίεση επαφών στο πόδι του πτερυγίου επάνω στο σωλήνα βάσεων που μεγιστοποιεί έτσι τις ιδιότητες μεταφοράς θερμότητας. Το πόδι του πτερυγίου ενισχύει αρκετά την προστασία διάβρωσης του σωλήνα βάσεων. Η μέγιστη λειτουργούσα θερμοκρασία για αυτόν τον τύπο πτερυγίων είναι 150°C.


Πτερύγιο «KL» (επίσης αποκαλούμενο Knurled πτερύγιο «Λ»)


Κατασκευασμένοι ακριβώς ως το πτερύγιο «Λ» εκτός από το ότι βάση ο σωλήνας Knurled πριν από την εφαρμογή του ποδιού πτερυγίων. Μετά από την εφαρμογή το πόδι πτερυγίων Knurled στην αντιστοιχία Knurling στο σωλήνα βάσεων με αυτόν τον τρόπο ενισχύοντας το δεσμό μεταξύ του πτερυγίου και το σωλήνα με συνέπεια τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά μεταφοράς θερμότητας. Η μέγιστη λειτουργούσα θερμοκρασία για αυτόν τον τύπο πτερυγίων είναι 260°C.


Εξωθημένο πτερύγιο (διμεταλλικό πτερύγιο)


Ο κύριος σωλήνας (σωλήνας μητέρων) καλύπτεται με ένα κάλυμμα αργιλίου και τα πτερύγια διαμορφώνονται χρησιμοποιώντας τη διαμορφώνοντας δύναμη. Αυτό οδηγεί στην πολύ καλή μηχανική σύνδεση του καλύμματος αργιλίου με το σωλήνα μητέρων για να έχει ιδιότητες μιας τις πολύ καλές θερμότητας μεταφοράς. Τα πτερύγια καλύπτουν ολόκληρο το σωλήνα & έχουν τις πολύ καλές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες. Η μέγιστη λειτουργούσα θερμοκρασία για αυτόν τον τύπο πτερυγίου είναι 350°C.


 

Υλικό πτερυγίων Υλικό σωλήνων πυρήνων Διάμετρος σωλήνων Πάχος τοίχων σωλήνων Γενικό μήκος σωλήνων Ύψη πτερυγίων Πίσσες πτερυγίων Πάχος λουρίδων πτερυγίων
Αλουμίνιο/χαλκός Ο χάλυβας άνθρακα/ο χάλυβας κραμάτων άνθρακα/το ανοξείδωτο/το νικέλιο αναμιγνύουν/χαλκός/κράματα χαλκού/τιτάνιο 3/4» [19.05mm] σε 2» [50.8mm] >0.042» [1.067mm] ανάλογα με το υλικό σωλήνων και τη διάμετρο εξωτερικού 1000mm 20000mm 1/2» [12.7mm] και 5/8» [15.875mm] 8 έως 11 πτερύγια ανά ίντσα 0.016» [0.4mm]

 

Εφαρμογή:

 

Εγκαταστάσεις καθαρισμού πετρελαίου και φυσικού αερίου


Χημικών και πετροχημικών βιομηχανίες πετρελαίου,


Επεξεργασία φυσικού αερίου


Βιομηχανία σιδηρουργίας


Εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας


Κλιματισμός


Δοχεία ψύξης συμπιεστών

 

Κλιματισμός γύρω από το?????????? σωλήνα ανταλλακτών θερμότητας ποδιών Aluminuml 1» Χ 0.065» Χ 20FT 

Στοιχεία επικοινωνίας
Spezilla Tube Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Will Ma

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα